***Lagi jawapan KTS***

Kongsikan kepada yang lain
Share

RESPON KTS TENTANG ARTIKEL “JADI DUTA, BUKAN DUSTA ISLAM”

http://cyberita.asia1.com.sg/mkomentar/story/0,6879,206290,00.html?

Alhamdulillah. Dengan berkat Nabi akhir zaman, surat keenam Kelab Taat Suami (KTS) – Singapura kepada Berita Harian dapat ditulis pada 12 RabiulAwal 1433H.

Sepertimana keprihatinan Encik Abdul Rahman Basrun terhadap masyarakat Islam khususnya di Singapura, KTS menyahut seruan untuk memberi pandangan kepada ruangan Komentar bertajuk “Jadi duta, bukan dusta Islam” – Berita Harian, 23 Jan 2012.

Musibah paling besar yang telah melanda umat Islam seluruh dunia hari ini ialah tidak takut dan tidak cintakan Tuhan. Bahkan ramai yang bergelar Islam tidak mengenali Tuhan sebagaimana Dia Zat Yang Maha Agung itu patut dikenali.

Sempena Maulidurrasul 1433H, sudah masanya didedahkan perancangan licik Yahudi terhadap umat Islam. Antaranya ialah mewujudkan fahaman Wahabi sebagai satu konspirasi untuk menjatuhkan Islam dari dalam.

Melalui fahaman Wahabi, hubungan umat Islam dengan Rasulnya berjaya diputuskan. Peribadi Rasulullah itu dijaga kononnya supaya tidak rosak ajaran Islam yang diajarkannya dengan ‘Hukum Bidaah’. Berjayalah Rasulullah itu dimatikan semahu2nya oleh Yahudi dari roh dan hati umatnya. Bila hubungan roh umat dengan Rasulnya di putuskan, maka tidak tersambunglah roh kita kepada Allah SWT. Menyebabkan umat manusia hilang keyakinan bahkan jadi lemah untuk memperjuangkan Allah dan Rasul.

Makam Rasulullah ditutup dengan pagar besi. Tak cukup dengan itu, ditutup pula dengan kain yang tebal. Berlama-lama di depan makam baginda ,Raudhah – satu taman dari taman syurga – dikatakan haram. Kalau di lapanganterbang pun boleh didisiplinkan lelaki dan wanita agar tidak bercampur semasa pemeriksaan imgresen, tentulah Tuhan ada cara untuk pimpin kita bagaimana nak displinkan berjuta manusia di dalam Masjidil Nabawi dan Masjidil Haram sehingga Islam dilihat indah dan kuat. Tetapi kenapa sampai tak pandai sebuah kerajaan memikirkannya. Itulah peranan Yahudi laknatullah.

Berjayanya Yahudi memperkotak-katikkan umat Islam hinggakan umat Islam sendiri menolak sunnah Rasul dan arahan Tuhan. Poligami adalah sunnah Rasul yang patut sangat diperjuangkan kerana bukan sahaja ia boleh mendidik isteri-isteri untuk sangat takut dan cintakan Tuhan, bahkan anak-anak yang lahir akan terdidik menjadi pemimpin-pemimpin Islam yang mampu membina empayar Islam untuk kebangkitan Islam kali kedua di zaman ini. Poligami mampu membina peribadi pemimpin dalam setiap peribadi umat Islam. Inilah rahsianya yang Yahudi takut hingga dimomok-momokkan bahawa poligami tak adil, aniaya wanita, gila seks dan sebagainya. Arahan Tuhan supaya isteri wajib taat kepada suami melalui surah An-nisa pun di perlekehkan mengikut akal masing-masing.

Atas nama Allah dan Rasul, KTS dengan bangganya mengistiharkan bahawa RASULULLAH ADALAH TOKOH SEKS SUCI ISLAM – SEKS SUCI MENYELAMATKAN, SEKS HARAM MEMUSNAHKAN DAN MEMBUNUH sekaligus menjadi tema sambutan Maulidurrasul 1433H anjuran KTS di seluruh dunia.

Seperti yang telah kami bentangkan dalam buku SEKS SUCI ISLAM tulisan Puan Khatijam Aam – Pengerusi Antarabangsa KTS – Seks Suci Islam adalah halal dan merupakan ibadah sepertilah zikrullah.

Dengan beristerikan 11 orang wanita, Rasulullah adalah tokoh seks yang paling unggul di sepanjang zaman. Baginda diutuskan di antara tugasnya adalah menghapuskan seks haram dan mempelopori seks suci. Islam melihat perhubungan seks adalah sesuatu yang suci,murni dan sopan sekiranya dilakukan secara sah dan halal melalui ikatan perkahwinan yang sah. Hubungan seks yang tiada ikatan perkahwinan adalah perbuatan kotor lagi hina dan tidak bermaruah. Allah SWT mengenakan hukuman mati terhadap kesalahan jenayah seks, yang paling ringan hukuman sebat seratus kali pukulan bagi penjenayah seks yang belum merasai perkahwinan. Oleh kerana, dalam Islam seks itu adalah ibadah, bermakna Rasulullah adalah tokoh ibadah di sepanjang zaman tanpa menafikan ketokohan Baginda dalam bidang-bidang yang lain seperti kepimpinan, ekonomi dan sebagainya. Bahkan, ini melengkapkan peribadi Baginda sebagai Rasul untuk umat akhirzaman.

Berjayanya si Yahudi mempromosikan lantas membentuk salah tanggap umat
Islam tentang seks, maka atas itulah Yahudi meniti merosakkan bukan sahaja akal tetapi juga hati dan jiwa. Sekaligus tenggelamlah umat Islam dalam satu fenomena yang sebenarnya umat Islam sangat patut menguasainya melalui ketokohan Rasulnya tetapi alhasilnya, masalah gejala seks yang menghantui umat Islam sekarang dan ia semakin meruncing.

Kes ‘Rashid’ dalam laporan akhbar The New Paper yang cuba mendapatkan khidmat seks melalui alam siber sebenarnya banyak. Selagi umat Islam tidak difahamkan dengan betul tentang seks suci Islam, akan rumitlah lagi masalah gejala seks ini.

KTS akan terus melancarkan kempen isteri taat suami sebagai panduan untuk umat Islam berjaya dalam menangani masalah rumahtangga. Keluarga poligamipun kalau isteri tidak taatkan suami, tidak akan menjaminkan apa-apa kebahgiaan.

Taatkan suami, poligami, jati diri asasnya adalah ilmu yang boleh melahirkan rasa takut dan cintakan Tuhan. Ilmu seperti itu hanya boleh diperolehi daripada pemimpin yang diutus oleh Tuhan iaitu Rasulullah dan di akhir zaman ini ialah mujaddid yang digelar Imamul Mahdi Al Muntazar yang dibantu oleh Al Fata At Tamimi. Sebab itu umat Islam wajib mencarinya walaupun merangkak di atas salji kerana mereka sangat terhubung dengan Rasulullah melalui teknologi roh yang Tuhan anugerahkan kepada mereka.

YA ALLAH DENGAN BERKAT NABIMU TOLONG BUATKAN HATI KAMI TIDAK PUTUS DENGANMU. BERILAH KAMI PETUNJUK UNTUK MENYELESAIKAN GEJALA SEKS DI KALANGAN UMAT ISLAM SELURUH DUNIA. AMEEN.

Azman Ari
Kelab Taat Suami (KTS) – Singapura

Kongsikan kepada yang lain
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *