***Korang Nak Umrah Free Tak?!!***

Kongsikan kepada yang lain
Share

Makkah Al Mukarrama-20121225-04184IMG-20120609-00369Salam ceria,
Lama tak menulis. Banyak peristiwa berlaku. Tapi tak sempat nak kongsi. Malam tadi tengok En Megat tayangkan gambar-gambar berita seluruh dunia. Terasa terbuka minda. Kalau tak, tengok twitter, fb, iklan-iklan… yang nampak, bola, bola, bola… lemasss.

Padahal banyak berita dalam negara dan Dunia.
#50 jururawat India dicolek di Iraq.
# Biduanita Negara Datuk Sharifah Aini Syed Jaafar, 61, hembus nafas terakhir di Hospital Pakar Damansara. (Ramai la komen sekejap, pastu komen bola balik.)
#Terowong runtuh.
#Khalid Ibrahim kalah undi PKR Cabang
# Model Playboy masuk Islam
# ISIL menawan bandar-bandar di Iraq. Dan banyak lagi.

Dalam syarikat,
#Karnival Produk Muslim di PPI, BCH. Kalau korang tak tau PPI, kira dah ketinggalan la. #Majlis berbuka puasa di surau NSTP, Jln Riong Bangsar.
#Mueh_Muaz ditahan di Mekah (Tapi dah bebas)

Cerita pasal Mueh ni, korang tak teringin ke buat umrah? Ziarah Masjid Nabi dan Maqam Nabi yang mulia. Sembahyang di Raudhah, taman syurga di dunia. Indahnya Madinah… Rinduuu. Perkuburan Baqi’ yang mempunyai 1001 sejarah. Medan Uhud.

Terus ke Mekah, Berihram di Beir Ali. Masuk Mekah sambil bertalbiah. Berdoa di pintu 1 Masjidil Haram ambil melihat Kaabah. Bertawaf sambil menangis keliling Kaabah. Mencium ‘Hajarul Aswad’. Saie tanpa rasa penat sebab sangat bersemangat, baru sampai dan nak segera tahalul. Bertahallul dan cukur botak kepala. Indahhhnya.

Pastu jumpa Abil, ajak dia pegi, Iskander Kebab atau De Saji. Jangan lupa ke Mat’am Andalus, menikmati air tangan Mueh_muaz. Tanya pengalaman luar biasa dia.

Eisssh, bila la boleh pergi sana? Jangan lupa pegi Wadi Nu’man, tengok haiwan kesayangan Rasulullah, unta, kuda, kambing, biri-biri…

Ada masa, ziarah tempat-tempat bersejarah. Gua Hira’ di Jabal Nur. Gua Tsur. Padang Arafah dan kawasan Manasik Haji. Masjid Bai’ah jangan lupa pegi! Berkat tu. Panjat Jabal Rahmah. Kalau tak nak berdoa pun, menghayati sejarah datuk nenek kita bertemu di atas bukit. Anjang rasa DD lambat proses untuk membuka cawangan dan kena kursus poli 500 jam sebab tak berdoa di atas Jabal Rahmah. ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ. Dan banyak lagi, tak boleh cerita semua. Jangan kata, saya tak sehat, tak larat. Tn Nasar yang ‘dialisis’ pun pegi.

Tapi kalau kewangan jadi kekangan, hah… sama la masalah dengan anjang. Mari kita berpakat, buat ramai-ramai. Kalau betul-betul komited, insyaAllah jadi ni. Modal sangat minimum. Kosnya campur air liur (kena cakap, bagi orang yakin) mungkin tak sampai RM200. Bior betul anjang, ni Pakej Umrah Syarikat Tipu Sdn Bhd ke? Tak lah, korang baca dulu.

Caranya, kawan anjang kongsikan. Masuk program Tone Excel. Http://tinyurl.com/mej3hhm
Top up minimum RM60 dan cari 10 orang yang sama-sama nak buat umrah tapi tak mampu, ajak dia buat sama seperti kita.

Kenapa top up RM60? Sebab nak dapatkan maksimum komisen top up sebab jika RM60 anda akan dapat L1 10%, L2 3% dan L3 13%. Kalau anda top up less RM60 anda rugi sebab hanya dapat L1 7%, L2 3% dan L3 11%. (Sila rujuk buku panduan). Bayangkan, effort yang sama cuma just becoz anda top up kurang RM60 anda dpt komisen less.. Jadi top up sekurang-kurangnya RM60!!!!

Sebab apa lagi? Sebab mulai Julai, syarat kelayakkan dapat umrah FREE (bernilai RM5000) adalah seperti berikut:

1. Kita kena cecah komisen top up RM1500 sebulan mana-mana bulan.
2.Tarikh tutup Disember 2014. Ada anda masa 6 bulan nak dapatkan umrah FREE nih.

Kalau dah dapat, bolehlah kita pegi sekali akhir tahun ni atau awal tahun depan. Bila visa umrah dibuka la. Anjang jadi mutowwif. Tapi kalau korang tak nak pegi umrah, boleh amik cash RM4000.

Camne nak dapat FREE umrah? Senang je, kata kawan anjang, anda baru join, perkenalkan tone excel kepada 10 orang kawan yang juga nakkan umrah free dan top up minimum RM60 sebulan (level1=10 org; ni je effort anda).

Benda yang sama kawan-kawan level 1 tadi (yang 10 orang) cerita/perkenalkan masing-masing kat 10 orang kawan (jadi level 2= 10×10=100org)

Seterusnya kawan-kawan kat level 2 tu perkenal pada 10 kawan dan mereke semua top up RM60

Top up RM60 sebab top up RM60 sebulan (level 3= 100×10=1000 orang)

Inilah yang dinamakan power of duplikasi dan sekiranya lengkap 3 level, anda top up RM60 dan semua downline top up RM60, anda dapat komisen top up RM8,040 sebulan! ( Sila rujuk buku WOWweeeee page potensi pendapatan bulanan komisyen top up duplikasi 10 orang!) dan dapat Umrah Free!!

Jadi semua orang buat benda yang sama.. Lengkapkan 3 level masing2…. (Ni komisen top up gerak kerja ahli biasa) kalau JC, SC, Branch lagi byk komisyennya).

Jadi pada yg baru join tu.. Short term gerak kerja: dalam SEMINGGU perkenalkan 5 orang untuk balik modal iaitu dptkan bonus fast track RM20 x 5 orang = rm100.

Kemudian minggu berikutnya perkenalkan lagi 5 orang (sebab nak lengkapkan gerak kerja 10 pax untuk umrah FREE). Just duplicate apa yang anda buat kepada anak buah level 1 anda.. Nanti ajar diaorg benda sama.. To replicate to their level 1.. Selamat buat! Ada buat anda dapat, jadi : sign up level 1 dan guide level 1 buat benda yg sama..

Sekadar cadangan anjang je, sementara nak buka posa ni. ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ Selamat berbuka dan menilai takwa kita hari ini.

Rumah ZJ
6.37pm, Jul 7, 2014..
P/s , hari ni 7/7 rupanya. Tarikh istimewa. Salam ulangtahun kelahiran buat kakak anjang, Kak Cupi, moga bertambah takutkan Allah dan rindukan Nabi saw.

Sent from my BlackBerry 10 smartphone.

Kongsikan kepada yang lain
Share

anjang

Seorang hamba Allah yang sedang berusaha mendapatkan rasa takutkan Allah dan rindukan Nabi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *