MAJLIS SAMBUTAN HARI KEMERDEKAAN anjuran GISB HOLDINGS SDN BHD

Kongsikan kepada yang lain
Share

GISB Holding Sdn. Bhd. 51-G, Jalan Desa 9/6, Celebration Mall Bandar Country Homes, 48000 Rawang, Selangor Tarikh : 21hb Ogos 2014   YBM Dato’/ Datin / Tuan / Puan / Encik / Cik, PER: JEMPUTAN UNTUK MENGHADIRI MAJLIS SAMBUTAN HARI KEMERDEKAAN ANJURAN GISB HOLDING SDN. BHD. Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk. Adalah…

Kongsikan kepada yang lain
Share
Read more

Apa kebendenya ALS Ice Bucket Challenge?

Kongsikan kepada yang lain
Share

Tengah sibuk mengikuti berita usaha membawa pulang jenazah mangsa pesawat MH17.dan siasatan mengenainya juga berita serangan brutal Israel di Ghaza tiba-tiba alam maya dipenuhi dengan viral video orang siram satu baldi ais atas kepala. Apa kebende tu? Nama program atau cabaran tu ALS "Ice Bucket Challenge". Apa tujuannya? Sehingga menteri-menteri di Malaysiaku yang tercinta pun…

Kongsikan kepada yang lain
Share
Read more

Kebahagiaan

Kongsikan kepada yang lain
Share

Salam ceria. Bukan mudah mendapat kebahagiaan. Kebahagiaan belum tentu ada pada kekayaan dan kemewahan. Ia juga belum pasti terdapat bersama kemasyhuran dan glamour. Tidak semestinya orang yang menghiburkan orang lain, dirinya terhibur. Dirinya gembira, bahagia dan ceria. Bahagia bukan di air muka yang ceria dan riang gembira. Itu semua perkara luaran. Jangan tertipu dengan soal…

Kongsikan kepada yang lain
Share
Read more

TUN MAHATHIR ISYTIHAR PERANG TERHADAP NAJIB dari blog cerobohlagi.blogspot.com

Kongsikan kepada yang lain
Share

Sudah lama orang ramai terutama penyokong Umno/BN menunggu saat ini. Bacalah apa kata Tun Mahathir. 1. Ada orang yang memberitahu kepada Dato Seri Najib Tun Razak yang saya telah memburukkan pemerintahannya. 2. Saya tidak akan menyangkal kerana saya telah berkali-kali menegur dasar-dasar Kerajaan sekarang. 3. Saya menegur kerana saya berpendapat pemimpin yang tidak ditegur akan…

Kongsikan kepada yang lain
Share
Read more

***Layan Post Lama***

Kongsikan kepada yang lain
Share

‎Salam ceria, Dah lama tak up date blog. Ada problem sikit tapi dah dapat jalan keluar. InsyaAllah akan settle. Apa kata kalau kita layan post-post lama (ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ dah macam BM, plural post, post-post) di anjangmuor. Korang tolong komen-komen sikit sebab anjang nak buat buku. Dah bertahun cakap nak terbit buku, tapi tak muncul-muncul. Tu…

Kongsikan kepada yang lain
Share
Read more

Suasana Rumah Terbuka GISB di Kilang Ayam Ikhwan LY

Kongsikan kepada yang lain
Share

Salam ceria. Maaf BB anjang semenjak dua menjak ni meragam pulak. Q10 yang dah berjasa lebih setahun kini perlu di let go. anjang rasa kalau orang lain guna ok kut sbb anjang guna ramai sangat contact, ada seribu lebih. So, kalau wipe, dapat tuan baru, rasanya ok… Nak cari Z30 satu la. Moga dapat meneruskan…

Kongsikan kepada yang lain
Share
Read more

Anwar hilang kata-kata ekoran kenyataan MB

Kongsikan kepada yang lain
Share

Datuk Seri Anwar Ibrahim terkedu sejurus selepas Tan Sri Khalid Ibrahim memberitahu bahawa sultan Selangor berpuas hati dengan penjelasannya bahawa beliau masih mendapat sokongan majoriti dalam Dewan Undangan Negeri. Dalam reaksi segeranya di Twitter, Anwar menjawab tweet sebuah portal berita yang melaporkan perkembangan itu, hanya dengan menulis dua tanda soal “??”. Menjawab soalan sultan, Khalid…

Kongsikan kepada yang lain
Share
Read more