BlackBerry Passport

Kongsikan kepada yang lain
Share

Salam ceria,
Lama tak menaip. Sebenarnya ni la kali pertama menaip. Kali pertama? Yesss. First time menaip guna BlackBerry Passport.

Anjang punya ke? Pinjam member punya.
Ok la. Sedap menaip. Cuma saiznya sesuai untuk Tn Tash je. Hehehe.

Beratnya adalah dalam 3kg. Eh! Tak la sampai macam tu. Tapi memang berat. Blogger kena ada satu ni. Let go Q10, ‘tangkap’ satu paspot.

Sent from my BlackBerry 10 smartphone.

Kongsikan kepada yang lain
Share

anjang

Seorang hamba Allah yang sedang berusaha mendapatkan rasa takutkan Allah dan rindukan Nabi.

2 thoughts on “BlackBerry Passport

  • November 15, 2014 at 5:02 pm
    Permalink

    Chanteeeeeeek
    Nanti kalau dah dapat blackberry passport jangan lupa post …
    Tapi kalau tak dapat blackberry pun takpe, sekarang ni blackberry dah semakin “pupus” sebab android dan ios pun dah ada BBM, lagi pulak whatsapp pun dah boleh tandingi BBM sebab dah ada tanda “delivered” dan “read” kalau kita hantar message …

    Selamat mencari … Hee hee

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *