Wawancara AGH di TV Al-Hijrah

Kongsikan kepada yang lain
Share

IMG_20150418_033448_edit

Dengan kasih sayang Allah serta berkat NabiNya serta para kekasihNya, ruang dan peluang teruslah di buka demi Islam terus menang dan tak kan kalah-kalah lagi!

Setelah TV Al Hijrah mengambil drama-drama pendek dari Akademi Generasi Harapan (AGH) salah sebuah anak syarikat di dalam GISB Holdings Sdn Bhd yang akan ditayangkan pada hari Sabtu 18/4 ini, jam 9.30malam dalam Slot Platform, pihak TV Al Hijrah juga baru menghubungi pihak AGH memaklumkan bahawa drama terbitan AGH yang berdurasi panjang iaitu: ‘Nurul Iman‘ dan ‘Surau Kampung Nangka‘ juga akan ditayangkan dalam slot Telemovie.

Hari ini, Sabtu 18/4, jam 8am, wakil dari AGH di panggil untuk di wawancara secara ‘live’ di dalam rancangan ‘Assalamualaikum’. InsyaAllah, wawancara berkisar mengenai drama-drama dari GH yang akan ditayangkan nanti.

IMG_20150418_033519_edit

Segala ruang dan peluang ini membuktikan kebesaran dan keagungan-Mu ya Allah! Mudah-mudahan dengan ini hati-hati kami dan insan seluruhnya takkan putus-putus lagi dengan-Mu. Aminn..

Sent from my BlackBerry 10 smartphone.

Kongsikan kepada yang lain
Share

anjang

Seorang hamba Allah yang sedang berusaha mendapatkan rasa takutkan Allah dan rindukan Nabi.

2 thoughts on “Wawancara AGH di TV Al-Hijrah

 • April 18, 2015 at 6:27 pm
  Permalink

  Alhamdulillah..
  Bahtera kan lebih terserlah dlam menuju Pulau kecintaan Illahi..
  Allahu..
  Nn

  Reply
 • May 22, 2015 at 7:32 pm
  Permalink

  Alhamdulillah… suka sangat post macam ni.
  Harap lebih banyak lagi drama dan telemovie dari Akademi Generasi Harapan (AGH) , disiarkan di televisyen . Syabas dan tahniah !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *