***Travel Alone by Bus***

Kongsikan kepada yang lain
Share

Salam ceria. Dah lama tak naik bas lama-lama ni. Anjang pun lupa berapa jam untuk sampai ke Mekah dari Amman ni. Sementara masih di Jordan, BB masih bernyawa, tanya Syh Azam. Kata dia, 18 jam. Dan kena sediakan span tebal sikit sebab nak duduk lama. Fuuh. Lama tu. Tapi, anjang travel dengan Us Zul tahun…

Kongsikan kepada yang lain
Share
Read more

***Travel Alone***

Kongsikan kepada yang lain
Share

Salam ceria. Ikut sunnahnya travel kena berjemaah. Tapi anjang ni dah tak ikut sunnah. Tak ikut sunnah, bid'ah. Allah, nak wat camne, tak mudah nak dapat visa masuk Saudi ni. Visa ni pun anjang mohon asalnya semasa balik Malaysia bulan 6 lepas. Mulanya mohon visa haji...tak dapat, apply pula visa tijarah, dapat tapi kena tunggu…

Kongsikan kepada yang lain
Share
Read more

***Travel***

Kongsikan kepada yang lain
Share

Salam ceria. Asyik travel je anjang ni! Mungkin ada yang kata begitu. Dah nama blog ni..."....Travelog", memang sepatutnya banyak cerita tentang jalan-jalan. Korang tak suka jalan-jalan ke? Kena keluar jalan-jalan. Korang tau tak, budak lelaki yang tembak 20 orang kanak-kanak dan 6 orang dewasa, termasuk mak dia pun ditembaknya di AS baru-baru ni, bukan jenis…

Kongsikan kepada yang lain
Share
Read more