***Tips Jika BB Lembab/Hang***

Kongsikan kepada yang lain
Share

Salam ceria. Tajuk ni boleh je korang tukar dengan: Tips jika BB Hang lembab. Hehehe. Sekarang BB dah macam satu keperluan kepada kita semua. Sementara untuk mencapai hati yang mampu berkomunikasi secara teknologi roh, kita gunakanlah BB. Simple, mudah dan murah. Boleh pilih service dari Maxis, U Mobile, Celcom dll. (Di Jordan boleh guna Zain…

Kongsikan kepada yang lain
Share
Read more

***Ujai dalam Kenangan***

Kongsikan kepada yang lain
Share

Salam ceria. Apa kabo semua? Moga Kesihatan lahir tak menipu kita hingga terasa kita benar-benar sehat. Sedangkan hakikatnya roh kita masih sakit. Buktinya kita masih belum rasa indah meluangkan masa 30 minit berselawat sebelum setiap kali solat waktu. Menghabiskan wirid harian penuh penghayatan. Seronok berkorban tanpa diminta2, tanpa didesak2. Menjalani cara hidup Ikhwan, siang Berjuang,…

Kongsikan kepada yang lain
Share
Read more