***Hj Johari D’Arash***

Kongsikan kepada yang lain
Share

Salam ceria,ASH semakin dikenali ramai. Setiap hujung minggu, akan ada pelanggan-pelanggan baru yang datang dengan keluarga masing-masing. Menikmati satay sambil menambah eratkan hubungan kekeluargaan yang semakin longgar di akhir-akhir ini. Selain satay, mereka boleh  makan nasi ayam Hainan yang enak. Ayamnya lembut, sambalnya manis dan menyelerakan. Atau untuk yang mahukan hidangan yang lebih simple ada mi…

Kongsikan kepada yang lain
Share
Read more

***Masak Panas***

Kongsikan kepada yang lain
Share

Salam ceria,"Nak order apa-apa ke?" tanya Ubai kepada anjang ketika anjang duduk di kerusi sebelah luar Abuya Satay House lepas Maghrib tadi. Seorang pelanggan sedang menunggu Aiyie En Mazlan membakar satay. Bersama asap nipis stall satay yang harum, memenuhi ruang anjang memikir-mikir, nak makan apa malam ni...?2 malam lepas dah pekena kue tiew Kung Fu.…

Kongsikan kepada yang lain
Share
Read more

***Show GH di Perasmian ASH, Tg Malim***

Kongsikan kepada yang lain
Share

Salam ceria,Cemas gak bila petang nak buat majlis perasmian langit mendung dan hujan pun turun membasahi bumi Tg Malim. Jangan orang tak datang, yang dah contact bertanya arah jalan beberapa orang. InsyaAllah ramai kut, nak menyedapkan hati. Bila keluar dari RTS dan sampai ke ASH, alhamdulillah, GH dah sampai. Olah dan adik-adik sedang menikmati makan…

Kongsikan kepada yang lain
Share
Read more

Iklan MNM Tg Malim

Kongsikan kepada yang lain
Share

"Betul la Sy. Power Mee kari dia. Fuhhh!!! Rasa nak kena 2 mangkuk tapi apakan daya nafsu kalah kali ni. Jemput makan Sy. Nanti balik Tg Malim ana belanja. Tp ana kat Sabah sekarang."Haah... Itulah komen Syh Amran. Tak kan tak kenal Syh Amran. Suami Ibu Ita. Bila Syh Amran cakap bab makanan, korang percaya…

Kongsikan kepada yang lain
Share
Read more

IKLAN

Kongsikan kepada yang lain
Share

IKLANSATEY NUR MUHAMMADDi MAT'AM NUR MUHAMMAD, TG. MALIMSalam ceria,Teringin makan Nasi Ayam Hainan, korang boleh dapatkan di Restoran Ikhwan di Seremban 2 atau di Kelang. Tom Yam, di banyak restoran Ikhwan ada. Kat Selera Ikhwan Ipoh pun ada. Makanan ala Jepun, pegi la ke Segambut atau Bukit Bintang. Anjang pernah makan, Syh Izwan belanja, sedap giler. Penama…

Kongsikan kepada yang lain
Share
Read more